Citizens Action Trogir (GAT) meets the Mayor of Trogir

GAT- sastanak s gradonacelnikom Trogira

Danas, 29.kolovoza 2019., na poziv iz gradske uprave, održan je sastanak predstavnika Građanske akcije Trogir – GAT s gradonačelnikom Trogira. Na sastanku su, osim gradonačelnika Ante Bilića nazočili i zamjenik gradonačelnika Viktor Novak te voditeljica odnosa s javnošću Antonela Vukorepa. Ispred GAT-a bili su Lujana Paraman, Darko Veršić i Saša Šimpraga. Tema razgovora bile su GAT-ove incijative i njihova provedba. Predstavnicima Grada predstavnici GAT-a zahvalili su na do sada ostvarenim incijativama (postavljene klupe na Batariji i parku Fortin, zasađenom stablu kod igrališta na Čiovu, označavanju zebre kod DM-a i postavljanju novog javnog pojila na novom trgu kod ribarnice).

GAT je podržao i druge aktivnosti gradske uprave koje se tiču podizanje komunalnog standarda i uređenosti javnih prostora grada. Postignut je visok stupanj suglasnosti oko većine GAT-ovih tekućih incijativa koje, po najavama, očekuje i realizacija (sadnja palme koja nedostaje na Rivi, povratak dva stabla uz Mali most, nova mreža javnih česmi).

“Priliku smo iskoristili i predstavnicima Grada najavili i dvije buduće GAT-ove incijative, o čemu više uskoro. Zadovoljni smo konstruktivnim sastankom, a rezultate iščekujemo.Bolji grad je u svačijem interesu.”, javljaju iz GAT-a.

GAT (Građanska akcija Trogir) osnovana je početkom 2017. godine na inicijativu projekta Motel Trogir i niza zainteresiranih građana Trogira.

/Naslovna fotografija: Južna gradska vrata u Trogiru, fotograf Viktor Popović, 2018./

Projekt Motel Trogir u 2019. podržavaju Ministarstvo kulture RH i Zaklada Kultura nova.

Graphic1  zKn_b_w

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s